Lojërat

25/01/2016 0

Video loja Civilization Revolution 2 Plus supozohej të ishte publikuar në Dhjetor të 2015-tës për PlayStation Vita por që u shty për në datën 26 Janar të 2016-tës. Tani mësuam se data e debutimit është shtyrë përsëri dhe kësaj herë… Lexo më shumë »

09/12/2015 0

Përshkruhet si një version fillestar i lojës profesionale të futbollit. Mund të përzgjidhni mes 7 ekipeve: Bayern Munich, Juventus, Roma, Brazil dhe Francë. Ka mbërritur version falas i lojës së famshme futbollistike PES 2016. Versioni falas i PES 2016 ofron… Lexo më shumë »

më shumë nga Lojërat

Cyberpunk 2077 do të debutojë në fund të 2016-tës citojnë burime të besueshme

N/A
08/12/2015 » 15:47 | 0 | Lajmet, Lojërat, PC, XBOX

Gran Turismo i bashkohet platformës së lojërave PlayStation 4

N/A
28/10/2015 » 13:50 | 0 | Lojërat, Sony PlayStation

Pas Candy Crush Saga në Windows 10 vjen Candy Crush Soda

N/A
02/10/2015 » 11:53 | 0 | Lojëra Facebook, Lojëra Online, Lojërat, PC, Shkarkimet

Prezantohet traileri i Halo 5. Ngjason me një video të Linkin Park që daton nga 2002

N/A
01/09/2015 » 13:27 | 0 | Lojërat, PC

Lajmet

08/12/2015 0

Cyberpunk 2077 do të debutojë përpara fundit të 2016-tës. Ky informacion vjen nga Gamereactor Germany i cili citon burime të afërta me zhvilluesit CD Projekt. Të gjithë besonin se kjo do të ishte e pamundur pa finalizuar punën me The… Lexo më shumë »

18/07/2015 0

Loja e famshme Candy Crush Saga ka mbërritur në Windows 10. Kjo lojë, tashmë vjen në formën e një aplikacioni universal dhe mund të shkarkohet përmes dyqanit të ri të aplikacioneve tashmë i unifikuar. Microsoft më parë ka njoftuar se… Lexo më shumë »

më shumë nga Lajmet

Angry Birds 2 vjen në App Store në 30 qershor

16/07/2015 » 19:16 | 0 | iOS, Lajmet, Lojëra iOS, Lojërat

Lançohet më në fund loja popullore Fallout 4

04/06/2015 » 13:17 | 0 | Lajmet, Lojërat, PC

Deus Ex së shpejti edhe në PS4, Xbox One dhe PC

08/04/2015 » 16:17 | 0 | Lajme lojërash, Lajmet

Versioni Wold of Warcraft 6.1 do të mbërrijë javën e ardhshme

19/02/2015 » 16:38 | 0 | Lajme lojërash, Lajmet

Shkarkimet

02/10/2015 0

Loja e famshme Candy Crush Saga e ka një kushëri i cili quhet Candy Crush Soda. Gjatë proçesit të zhvillimit të Windows 10-tës në muajt e parë të këtij viti mësuam se Microsoft do të sillte në sistemin e saj… Lexo më shumë »

18/07/2015 0

Loja e famshme Candy Crush Saga ka mbërritur në Windows 10. Kjo lojë, tashmë vjen në formën e një aplikacioni universal dhe mund të shkarkohet përmes dyqanit të ri të aplikacioneve tashmë i unifikuar. Microsoft më parë ka njoftuar se… Lexo më shumë »

më shumë nga Shkarkimet

Angry Birds 2 vjen në App Store në 30 qershor

16/07/2015 » 19:16 | 0 | iOS, Lajmet, Lojëra iOS, Lojërat

Publikohen në internet foto nga loja Halo: The master Chief Collection

19/09/2014 » 08:49 | 0 | Lajme lojërash, Lojëra Xbox

Lineage II: Goddess of Destruction

27/07/2012 » 15:32 | 0 | Lajme lojërash, Lajmet, Lojëra PC, Lojërat

Mafia: The City of Lost Heaven

29/06/2012 » 08:49 | 0 | Lojëra PC, Lojëra Xbox, Lojërat, Sony PlayStation

Tips & Tricks

më shumë nga Tips & Tricks

Slideshow by webdesign