Batman: Return to Arkham debutoi në PS4 dhe Xbox One

Return to Arkham,  i cili kushton $50, përmban versionet e përditësuara të brezit të fundit të lojërave Arkham Asylum dhe Arkham City, të cilat janë të zhvilluara nga Rocksteady. Të dyja përmbajnë grafika “të përmirësuara dhe të përditësuara”, ndërkohë që përfshijnë të gjitha DLC (përmbajtjet e shkarkueshme) të mëparshme për të dyja lojërat. Return to Arkham u zhvillua nga Virtuous, të cilët më parë punuan në versionin për PS4 të… më shumë

Loja e ngjashme me Zelda Oceanhorn shet një milion kopje, po vjen në Nintendo

Me debutimin e Oceanhorn në PS4 dhe Xbox One muajin e kaluar, publikuesi FDG Entertainment ka deklaruar se loja ka shitur një milion njësi nëpër të gjitha platformat. Plus pajisjeve të lartëpërmendura, loja tani ka debutuar në PC, Mac, dhe në pajisjet iOS. Në një deklaratë për shtypin, FDG ka zbuluar se Oceanhorn është në planifikuar që të përshtatet për Android dhe një “pajisje Nintendo”. Ndërkohë që mund të jenë… më shumë

Rockstar ngacmon me imazhin e parë të Red Dead Redemtion 2

Rockstar Games sot publikoi një imazh misterioz në kanalet e tyre sociale. Ky imazh mund të jetë detaji i parë i Red Dead Redemtion 2, ose diçka tjetër në lidhje me këto seri. Imazhi, i cili nuk ka ndonjë shkrim por përfundimisht ka atmosferën e Red Dead, tregon shtatë karaktere. Rockstar filloi ngacmimet për një deklaratë në lidhje me Red Dead të dielën, kur përditësoi fotot e profileve të kanaleve… më shumë

Faza e parë beta e Call of Duty: Infinite Warfare e hapur gjer më 18 Tetor

Call of Duty: Infinte Warface do të debutojë më 4 Nëntor por nuk keni pse të prisni gjer atëherë që të provoni titullin më të fundit të Activision. Lajmëruar më parë, faza e parë beta e lojës me shumë lojtarë starton ditën e sotme, 14 Tetor në PlayStation 4. Beta është e disponueshme vetëm për ata që kanë posositur lojën nga dyqanin i PlayStation. Faza beta do të përfundojë më… më shumë

Traileri i ri i Titanfall 2 premton më shumë ritëm loje

Respawn Entertainment ka lançuar një trailer të ri për Titanfall2, duke ofruar vizionin e tij për fushatën me një lojtar. Në videon e paraqitur prezantuesi thotë se një nga pikat e forta të kësaj fushate është varieteti i lartë. Sipas Respawen, fushata e Titanfall 2 do tu japë lojtarëve një ritëm ndryshe të lojës. Titanfall 2 do të debutojë më 28 Tetor dhe do të jetë i disponueshëm në PC,… më shumë

Publikohen kërkesat e harduerit për video lojën Skyrim: Special Edition

Bethesda ditën e sotme lajmëroi se video loja Elder Scrolls V: Skyrim është pranë finalizimit të zhvillimit. Në të njëjtën kohë kompania ofroi disa detaje teknike të Skyrim: Special Edition për kompjuterat personal dhe konsolat. Në mesin e këtyre detajeve më të rëndësishmje janë kërkesat minimale dhe të rekomanduara të harduerit. Në këtë aspekt loja nuk kërkon shumë përveç se një procesor Core i5-2400 apo FX8320 dhe grafika GTX 780… më shumë

Slideshow by webdesign