Ekzekutivët e Sony premtojnë lojëra “të mrekullueshme” në PlayStation në 2017-tën

3174592-ps4

Këtë vit pati një fokus të veçantë të konsolës së lojërave PlayStation në aspektin e harduerit. Sony prezantoi PlayStation 4 Slim, PlayStation 4 Pro dhe PlayStation VR.

Tani sipas Presidentit të PlayStation Worldwide Studios Shuhei Yoshida, adhuruesit e konsolave mund të presin softuerë “të mrekullueshëm” përgjatë 2017-tës.

Ky detaj u zbulua në një intervistë për 4Gamer. Aktualisht janë disa titujt lojërash PS4 tnë zhvillim nga ekipi i sonye ku përfshihen God of War, Uncharted: The Lost Legacy, Horizon: Zero Dawn dhe Persona 5.

Megjithatë asnjë prej tyre nuk janë konfirmuar për 2017-tën. (GameWorld Albanian)

SHPËRNDAJE

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg
  • Technorati

Lëre një përgjigje

Slideshow by webdesign