Microsoft prezantoi abonimin 10 dollarësh në Xbox One me mbi 100 titujt lojërash

w5u5xvxbjr9ybinyhwra

Këtë pranverë po vjen në Xbox One, Xbox Game Pass, një abonim i cili u jep qasje në mbi 100 lojëra të konsolës për 9.99 dollar muaj.

Xbox Game Pass nuk është një shërbim si PlayStation Now por një abonim për shkarkimin e lojërave.

Përdoruesit të cilët paguajnë 9.99 dollar mund të luajnë lojëra si Halo5: Guardians, Payday 2, NBA 2K16 dhe SouldCalibur II duke i shkarkuar me njëherë sikur të ishin blerë dixhitalisht.

Xbox Game Pass do të jetë i disponueshëm nga dita e sotme për një listë të përzgjedhur insajderash.

Më abonimi do të ofrohet ekskluzivisht për Xbox Live Gold përpara se të jetë i disponueshëm për të gjithë përdoruesit Xbox në Pranverë. /GameWorld Albanian

SHPËRNDAJE

  • Facebook
  • Twitter
  • Myspace
  • Google Buzz
  • Reddit
  • Stumnleupon
  • Delicious
  • Digg
  • Technorati

Lëre një përgjigje

Slideshow by webdesign